Kaj vse lahko izboljša hidrokolagen

Vsi tisti, ki veliko raziskujete in veste o tem, kako ves čas ohranjati čim bolj mladostno kožo, ste zagotovo že uspeli slišati za produkt, ki se imenuje hidrokolagen Velika verjetnost je tudi ta, da ste takšen izdelek že preizkusili. Čeprav ste morali na odlične rezultate čakati nekaj časa, pa ste sedaj toliko bolj zadovoljni s svojim videzom pa tudi počutjem.

Iz česa pa je pravzaprav hidrokolagensestavljen in kaj to sploh je? Tovrstni izdelek je sestavljen iz kolagenskih peptidov ter koncentratov aminokislin. Slednje pa so ključnega pomena, da naše telo prične proizvajati nov kolagen. Kvaliteten hidrokolagen lahko naročite na www.natasha.si.

 

Kako se hidrokolagenuporablja oziroma uživa

Strokovnjaki priporočajo, da se hidrokolagendosledno uporablja oziroma uživa vsaj od treh do šestih mesecev. To je namreč čas, ki je potreben za učinkovito obnovo celic, s tem pa tudi za doseganje vidnih učinkov oziroma rezultatov. Ker stranskih učinkov pravzaprav ni, je obdobje za uživanja v resnici povsem neomejeno.

Kaj vse lahko izboljša hidrokolagen

In kako hidrokolagendeluje? Dokazano je, da povečuje gostoto fibroblastov ter volumen kolagenskih vlaken. Kolagenski peptidi delujejo kot neke vrste sprožilci za sintezo novih ter za reorganizacijo že obstoječih kolagenskih vlaken, in sicer s stimulacijo fibroblastnih celic. Neka klinična študija celo potrjuje, da kakovostno izbran hidrokolagenomogoča izenačenost volumna vlaken ter povečuje prožnost – zaradi boljše kohezije kolagenskih vlaken.

 

Najbolj vidni učinki hidrokolagena

Med daleč najvidnejše učinke hidrokolagena sodijo:

·         izboljšanje prožnosti kože,

·         prispevek k bolj gladki koži, ker zmanjšuje število mikro reliefnih brazd,

·         izboljšanje vlažnosti kože.

Druge prednosti pa so na primer še:

·         učinkovita proizvodnja kolagena v telesu,

·         učinkovito upočasnjevanje staranja kože,

·         zaščita in nega sklepov, kosti ter hrustanca,

·         ugoden vpliv na količino ter na gostoto las ter strukturo nohtov,

·         pomoč pri celjenju ran, kosti, kože, sklepov,

·         pomoč pri najrazličnejših kožnih težavah.

Če si torej želite izgledati vsaj nekaj let mlajši in nadvse dobro počutiti, potem je hidrokolagenzagotovo odlična izbira za vas.