Pisarniški stol me je rešil bolečine

Vsi vemo, koliko časa preživimo v službi in da je počutje v službi še kako pomembno za naše celotno življenje, sama sem imela izkušnjo, ko mi je star pisarniški stol povzročal neizmerne bolečine in ker se je to dogajalo v službi enostavno nisem vedela kaj naj naredim. 

Na skupnih sestankih, ki smo jih imeli sem sicer malo nakazala problem, da je moj pisarniški stol res slab in da moja hrbtenica trpi, vendar se za to ni nihče zmenil. Enostavno nadrejenim ni bilo pomembno, kaj govorim. Potem sem si mislila, da se pač enostavno nočejo pogovarjati na skupnem sestanku o tej temi, ker bi se tako vsi začeli pritoževati, pa sem stopila do mojega nadrejenega sama. Predstavila sem mu problem, da imam resnično star pisarniški stol in da če bo imel kaj časa, ga lepo prosim, če si ga lahko pride pogledat. Žal tudi to ni padlo na plodna tla.

Tako sem se potožila moji mami in očetu, saj veste, starši vam lahko vedno dajo kakšen dober nasvet, ker enostavno nisem mogla več vsak dan trpeti bolečine, za katero sem vedela da je rešitev in to novi pisarniški stol. Starši so bili sprva zaskrbljeni in so mi predlagali bolniško, jaz pa sem jim povedala, da to ni rešitev, ker se bom slej ko prej vrnila na svoj stari pisarniški stol in bolečina se bo vrnila.

No, pa je prišla rešitev in to, da so mi rekli, da mi bodo oni kupili dober pisarniški stol, katerega si bom sama nesla v službo. Sprva sem bila šokirana, kako naj si stol sama prinesem v pisarno, kaj bodo pa rekli drugi. Takrat pa je mama rekla: Kaj pa rečejo sedaj? 

Tako sem spoznala, da je dejansko res enostavno, pisarniški stol sem si prinesla sama v pisarno, od tistega dne naprej delam sproščeno brez bolečin, tisti dan so me malo čudno gledali, danes pa so to, da sem prinesla sama pisarniški stol že vsi pozabi, jaz pa bolečin nimam več.